Интериорни врати – неповторим дизайн

Производители и продавачи непрекъснато обновяват асортимента на интериорните врати. На потребителя се предлагат изделия от нови материали, направени по иновативни технологии.

Съвременните врати, с практически непроменена конструкция и предназначение, са неразделна съставна част на интериора.

Платно, каса, аксесоари – могат да са най-обикновени, а може и да са удивителни и предизвикващи възторг произведения на изкуството.

Неповторимият дизайн, изискания декор внасят красота в детайлите, създават атмосфера на екстравагантност и чар.

Чисти линии, липса на излишни елементи, като доказателство за индивидуалност, ще преобразят вашата стая.

Познатите интериорни врати от боров масив се конкурират със съвременните изделия, покрити с фурнир от избелен дъб, розово дърво.

Сега дизайнерите предлагат врати от разнообразни платна – ПДЧ, МДФ или ХДФ, в хармонично съчетание с различни видове пластмаса, стъкла, триплекс (прозрачно, матово), подчертаващи модерен стил. Матирането е модерен и перспективен метод за обработка на стъклата.

Съвременните плъзгащи врати могат да бъдат с необичайно красиви стъкла, прозрачни или матови, а могат да бъдат направени и по поръчка на клиента.

Скъпият дървен материал се сменя от фурнира, а дизайнерите се стараят да се избавят от стандартните решения и да излязат извън условностите.

За да измислят изразителни форми, творците използват наред с традиционните материали, и необикновени – кожа от животни или изкуствена кожа, за да направят платната на интериорните врати оригинални и изключителни.

Има и разнообразие от необичайни конструкции – такива, които се превръщат в стълба за втория етаж, в маса за игра на тенис. Врати колкото височината на детето за детска стая или „невидимки”, които са скрити в стената, явяват се нейно продължение и се използва като напълно функциониращи рафтове за книги.

Такива необикновени, стилни изделия ще удивят вашите гости с неочакваното появяване и превръщане във врата.

Дизайнерите на интериорни врати не остават равнодушни и искат да задоволят ценителите на красотата и стила.

Интериорните врати могат да бъдат направени в различен исторически стил с добавени декоративни елементи, което им предава неповторим, индивидуален вид, допълващ общата картина на дизайна на помещението.

Използването на съвременни иновативни технологии при производството им, ги прави отговарящи на всички европейски стандарти за качество и изисквания за експлоатация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *