Как да подходим към сватбената прическа и грим

След като сте избрали булчинската си рокля, можете да уточните грима и прическата за събитието, съветва сватбена агенция Варна. Добре е да направите предварително пробен грим и прическа, за да прецените дали това са точните гримьор и фризьор за вас.

На този ден трябва да сте красива и неповторима. Затова, ако е необходимо, направете проби за няколко различни прически и за няколко различни модела грим и преценете с кои сте най-неотразима. Така стилистите ще могат да видят какви са недостатъците ви как да ги прикрият с прическа и грим и как да изтъкнат всичко красиво.

Не можете в последния момент да си правите експерименти с цвета на косата и с дължината й. Ако се налага да използвате екстеншъни, разберете откъде да си купите най-доброто качество на най-ниска цена. Има вариант и за взимане под наем.

Можете да направите няколко процедури в солариума, ако кожата ви е изключително бледа. Достатъчно е да си придадете съвсем малко бронзов здравословен оттенък. Така ще изглеждате чудесно в бяла рокля.

Навреме трябва да уточните и какъв ще е маникюра ви. Напрвете също няколко пробни опита, за да презените как изглежда и дали е удобен. Днес маникюристите разполагат с качествени материали, които позволяват дълготраен и красив маникюр за сравнително ниска цена. Разбира се, педикюрът ви трябва да е в тон с маникюра. Можете да съчетаете жвета на ноктите си с цвета, на който е подчинено цялото тържество.

Мнозина не отдават толкова голямо значение, но е важно зъбите на булката да са от отлично състояние. Постете личния си зъболекари си запазете час за леченеи и избеване на зъбите. Все пак в деня на сватбата вие ще сте най-щастливото и усмихнато същество. Задължително е зъбите ви да блестят от чистота.

Непосредствено преди сватбата се отдайте на тонизиращи спа процедури, за да имате наистина отпочинал вид в големия ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *