Можете да разчитате на Пътна помощ при всякакъв случай

В компаниите предлагащи Пътна помощ, работят само професионалисти, които са обучени да действат бързо, качествено и в интерес на шофьорите. Когато се нуждаете от спешен ремонт на място, Пътна помощ ще дойде на място с подходящите инструменти и специалисти, които ще отстранят повредата и вие ще продължите по пътя си без да се налага репатриране на автомобила и губене на излишно време. Някои от компаниите дори предлагат извозване на пътуващите в авариралия автомобил с такси и настаняването им в хотел до приключване на ремонта.

Ако сте претърпели произшествие, още по време на телефонния разговор със служителя на Пътна помощ, ще получите необходимите съвети за това какво да направите до идването на полиция, пътна помощ и др.

Оказва се, че в много от случаите не се изисква някаква специална намеса и е достатъчно да се направи консултация по телефона, за да бъде отстранена повредата на автомобила. Ако пък гумата ви се спука, Пътна помощ може да ви окаже съдействие на място. Пътна помощ оказва съдействие и в случай, че сте загубили ключовете за автомобила или на бензиностанцията са ви сипали в резервоара грешно гориво.

Често, когато повредата не може да се отстрани на място, фирмата поема разходите по изтеглянето на автомобила до най-близкия подходящ сервиз.

Ако постоянно сте на път и не сте застраховани от инцидент с автомобила или повредата му на пътя, можете да си направите абонамент при уважавана от вас фирма, извършваща услугата Пътна помощ София. Така ще сте сигурни, че има на кого да разчитате при нужда и можете да се възползвате от редица промоционални оферти и отстъпки през годината.

Преди да се доверите на някоя от компаниите, добре се запознайте с пакета услуги поне на 3-4 и едва тогава сключвайте вашия договор. Добре е да подберете най-пълния списък с услуги, които отговарят на вашите належащи нужди и търсения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *