Какво да направите часове преди сватбения ден?

Сватбата е голямото събитие в живота ви! Не допускайте да бъде помрачено от нещо недомислено и непредвидено в последния момент. Водеща сватбена агенция Варна съветва младоженците да направят следното, за да се чувстват и изглеждат добре на тържеството.

Трябва добре да се наспите

Вечерта преди сватбата легнете навреме, тъй като цялата суматоха около тържеството може и да ви остави известно време будни. Трябва да се наспите добре преди събитието, тъй като цели ден ще бъде меко казано изтощителен.

Закусете обилно

Заложете на храните с много въглехидрати и протеини. Ще имате нужда от повечко енергия за всичко през деня.

Внимавайте при фризьора

Докато фризьора се занимава с прическата е добре да сте облечени с риза или рокля, която се закопчава като риза. Трябва да е максимално лесно събличането след прическата.

Предвидете достатъчно време за обличане

Подготовката на тоалета е толкова важна, колкото и самото тържество. Отделете достатъчно време, за да можете спокойно да облечете и огледате всичко на спокойствие. Все пак, ще се прави и грим, а това не е работа за 2 минути.

Отпуснете се и дайте шанс на близките и гримьора да се погрижат за вас.

Парфюмите

Прекаляването с парфюмите в един момент може да ви дойде в повече и да ви прилошее. Това не е рядко срещано състояние при голяма емоционална възбуда. Друга особеност на парфюмите, особено в по-топлите месеци е, че са доста привлекателни за насекомите. Не искате да се движите в облак от малки мушици или пчели, нали?

Неща от първа необходимост

Чантичката на булката, която ще съдържа всичко необходимо, трябва да е подготвена още вечерта, за да няма неприятни изненади по време на събитието. Можете да сложите червило, лейкопласт, прозрачен лак, дори безопасна игла. Не е зле да предвидите и втори чифт обувки, които да съхранявате на удобно място, за да можете да смените официалните си обувки, когато започнат да ви стягат.

Алкохол

Внимавайте с алкохола. Целия ден има достатъчно поводи да вдигате наздравици, но прекаляването може да ви се отрази зле.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *