VR приключение в София

Технологиите завладяват света около нас. Ние ставаме все по- зависими от тях не само в служебните си ангажименти и в ежедневието, но и вече в забавленията. Все повече младежки компании прекарват свободното си време в участие във VR приключение София.

Клубовете за виртуална реалност се стремят да осигурят уникални преживявания за всеки, който обича предизвикателствата. Достатъчно е да сформирате отбор, за да можете да се впуснете във вашето приключение и да уточните деня и часа на забавлението. Приключението е времетраене един час.

В какво се състои приключението?

Всеки член на вашият екипаж ще е в контакт със своите аватари в продължение на един час и то по особено реалистичен начин. Със сигурност с това преживяване ще преминете границата на реалността.

Трябва да знаете, че от успешното справяне с мисията, зависи съществуването на вселената. Това е най-големият залог, който се е използвал досега. За да се справите с предизвикателството е особено важно да действате в екип, да мислите, да постъпвате находчиво и да рискувате.

Екипажът е съставен от най-много шест човека. Съберете го, направете резервацията си за приключението. Уточнете деня и часа и  се явете на място навреме, за да изпълните своята велика мисия. Ще разполагате точно с един час и нито секунда повече, за да спасите цялата вселена.

Това е един вид игра за възрастни. Сигурно всеки си спомня как е създавал своята виртуална реалност, играейки си със своите мини автомобили или е летял със совалката на Хан Соло.

Е, това е същото, но в много по-съвършен вариант. Почти като наистина. Участници в подобни приключения споделят, че изживяването е било толкова истинско, че е имало моменти, в които са забравяли, че са седнали в удобно кресло и всичко, което се случа около тях е само виртуално. Дори и състоянието на безтегловност е било толкова ефектно, че чак са се притеснили накъде политат и дали ще могат да стъпят на земята.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *